Trofeul Campulung Muscel - Autotehnica pe podium

Echipa Autotehnica a participat in weekendul ce tocmai a trecut la etapa a VII-a a Campionatului National de Viteza in Coasta “Trofeul Campulung Muscel”.

010

Sambata, au avut loc atat etapele de recunoastere cat si antrenamentele cronometrate stabilind ordinea startului pentru mansele de concurs. Vremea a fost una favorabila si am avut o prestatie buna. 

Duminica au avut loc etapele de concurs, astfel ca in prima mansa Paul Andronic a obtinut un timp foarte bun clasandu-se pe locul 1 la Grupa H4 si pe locul 2 la general la 1 secunda in spatele monopostul Lola B99/50. Intre cele doua manse de concurs vremea a fost capricioasa, a plouat destul de tare, fapt ce a generat un traseu ud, astfel iscandu-se dispute deoarece conform regulamentului CNVC ar fi trebuit sa se ofere o urcare suplimentara pentru a vedea conditiile de drum. In urma unor discutii aprinse cu reprezentantii FRAS, acestia au luat hotararea de a nu acorda urcarea de recunoastere si au continuat cu cea de-a doua mansa de concurs fara a sti exact starea suprafetei de rulare. 

Acest fapt a aruncat toti concurentii intr-o loterie a setarilor si a anvelopelor. Pilotul Paul Andronic a reusit sa obtina cel mai bun timp al grupei H4 desi au existat numeroase probleme de aderenta datorate faptului ca prima parte a traseului era uda si cea de-a doua uscata, fapt ce a facut ca anvelopele de ploaie sa devina improprii. 

Cel de-al doilea pilot al echipei Autotehnica, Bogdan Cuzma a dus o batalie la zecime cu adversarii sai, Mircea Padureanu si Andrei Serban, reusind un meritoriu loc 2 al clasei H2, determinat de o alegere gresita a anvelopelor in cea de-a 2-a mansa de concurs. 
Astfel, desi echipa Autotehnica a fost reprezentata doar de 2 piloti la aceasta etapa, am reusit sa obtinem locul 3 in clasamentul echipelor, fapt ce s-a datorat celor doua rezultate bune obtinute de pilotii nostrii. 

Pe aceasta cale vrem sa multumim sponsorilor ce ne-au sprijint pe parcursul intregului Campionat: Motul, OMV Petrom, Motec Romania, Fan Courier, Service Univers, Race Auto Service, P&P Lubricants, Pol Distribution.