Autotehnica sparge gheata pe Valea Domanului

Paul Andonic a incheiat pe locul al doilea in clasamentul general al Cupei Resita, reusind o indelung asteptata revenire pe prima treapta a podiumului grupei H, categorie care vede o lupta deosebit de stransa in debutul de sezon. Succesul liderului Autotehnica a fost dublat de victoria obtinuta de team-ul bucurestean in intrecerea echipelor, tanarul Adi Iliescu stralucind si el, printr-o victorie categorica la Grupa A.

ValeaDomanului

 

"Dupa o lunga perioada marcata de o multime de ghinioane care au ipotecat sansele echipei de a obtine rezultatele asteptate, am reusit sa spargem gheata pe toate planurile" a spus Paul Andronic, multumit ca a reusit sa incheie perioada nefasta, ultima victorie la grupa H datand de la Teliu din 2013, in urma cu mai bine de un an. "Suntem cu atat mai multumiti cu cat am izbutit sa ne impunem in fata celor de la ACM Sport Resita chiar la ei acasa si speram ca acest succes sa fie pentru noi doar primul dintr-o suita care sa ne permita sa incheiem sezonul pe prima pozitie" a mai spus el. 

Intr-o intrecere care a vazut nu mai putin de cinci pretendenti la victoria grupei H, in frunte cu Horatiu Ionescu-Cristea, cel care cauta o revansa pentru abandonul tehnic de la Brasov, pilotul local Ovidiu Zaberca si cel cu care acesta impartea sefia clasamentului general, italianul Armando Battocchi, sau vicecampionul din 2013, Lucian Radut, Paul Andronic a reusit sa domine ambele manse de concurs. Dupa un debut in care s-a multumit sa ia pulsul competitiei, pilotul bucurestean si-a adjudecat ambele manse din concurs, obtinand prima victorie a sezonului. 

"Pe parcursul antrenamentelor nu am incercat sa ma impun si am pastrat rezerve pentru concurs" a spus el. "Ma bucur ca am reusit sa inving, in ciuda concurentei acerbe si, mai mult, ca am reusit un <<personal best>> chiar daca traseul nu a mai fost in conditiile in care era cu un sezon in urma. Suntem optimisti pentru cursele urmatoare si speram ca dupa Sinaia sa fim la fel de bucurosi. Multumim sponsorilor si totodata tuturor spectatorilor si fanilor care ne-au sustinut!"

Adi Iliescu, cel care va implini 18 ani inainte de Trofeul Teliu, a aratat din nou o forma excelenta, obtinand cea de-a doua victorie la Grupa A, unde trece pe prima treapta a clasamentului, luand un avans de 17 puncte, gratie abandonului principalului contracandidat, Cosmin Dragnea. Succesul lui Iliescu a adus victoria la echipe in tabara Autotehnica, o performanta excelenta in conditiile in care echipa a avut doar doi piloti, iar favoritii locali de la ACM Sport au avut o pleiada de piloti valorosi, incluzand si cele doua Ferrari-uri ale lui Horatiu Ionescu-Cristea si Armando Battocchi, pe langa cei doi resiteni, Ovidiu Zaberca si Mircea Padurean.

Sursa : www.autorally.ro