Cupa Resita - Valea Domanului 2014

In weekendul 05-06 Iulie, pe Valea Domanului a avut loc Etapa a-III-a din Campionatul National de Viteza in Coasta "Cupa Resita"

Echipa Autotehnica a inceput etapa cu : Paul Andronic Grupa H4 si Adrian Iliescu Grupa A4.

La finalul weekenului pilotii au obtinut urmatoarele rezultate:

Paul Andronic s-a clasat pe locul 1 la Grupa H4 si locul 2 in clasamentul Open

Adrian Iliescu a obtinut locul 1 la grupa A4.

Echipa obtinand locul 1 in clasamentul echipelor.

Paul Andronic a declarat pentru Autorally:

"Dupa o lunga perioada marcata de o multime de ghinioane care au ipotecat sansele echipei de a obtine rezultatele asteptate, am reusit sa spargem gheata pe toate planurile

Suntem cu atat mai multumiti cu cat am izbutit sa ne impunem in fata celor de la ACM Sport Resita chiar la ei acasa si speram ca acest succes sa fie pentru noi doar primul dintr-o suita care sa ne permita sa incheiem sezonul pe prima pozitie.

Pe parcursul antrenamentelor nu am incercat sa ma impun si am pastrat rezerve pentru concurs. Ma bucur ca am reusit sa inving, in ciuda concurentei acerbe si, mai mult, ca am reusit un <<personal best>> chiar daca traseul nu a mai fost in conditiile in care era cu un sezon in urma. Suntem optimisti pentru cursele urmatoare si speram ca dupa Sinaia sa fim la fel de bucurosi. Multumim sponsorilor si totodata tuturor spectatorilor si fanilor care ne-au sustinut!"